چگونه یک خورش کدو حلوایی مجلسی با مرغ بپزیم؟
به گزارش پارسینه، دستور پخت این غذای لذیذ با مرغ و برنج را در ادامه بخوانید:
مدت زمان آمادهسازی مواد: 20 دقیقه
مدت زمان تقریبی پخت خورش: 1 ساعت
مراحل گام به گام تهیه خورش
برای تهیه این خورش لذیذ، مراحل آمادهسازی کدو حلوایی و سپس پخت مرغ را دنبال کنید:
مرحله اول: آمادهسازی و تفت دادن کدو حلوایی
کدو حلوایی را شسته، پوست و هسته آن را جدا کنید.
کدو را به شکل دلخواه (نگینی، هلالی یا خلالی) خرد کنید.
کدوهای خرد شده را با مقداری روغن در تابه سرخ کنید تا هنگام پخت شکل خود را حفظ کنند و له نشوند.
مرحله دوم: پخت مرغ و پایه خورش
پیاز را به صورت نگینی یا خلالی خرد کرده و در روغن تفت دهید.
فیله مرغ خرد شده را به پیاز اضافه کرده و حدود 2 دقیقه تفت دهید.
رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا طعم خامی آن از بین برود.
نمک، فلفل سیاه، شکر، زردچوبه و آلو بخارا را افزوده و یک دقیقه تفت دهید.
2 لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید.
شعله را ملایم کرده و اجازه دهید مرغ و سایر مواد به آرامی بپزند.
مرحله سوم: افزودن کدو حلوایی و تکمیل پخت
پس از 30 دقیقه، کدوهای سرخ شده را به مواد خورش اضافه کنید.
10 دقیقه قبل از خاموش کردن اجاق گاز، آبلیمو و زعفران دمکرده را برای عطر و طعم بهتر اضافه کنید.
نکات مهم برای طعم و غلظت بهتر
برای داشتن یک خورش کدو حلوایی بینقص، این نکات را به خاطر بسپارید:
تنظیم طعم (ترشی و شیرینی)
اگر میخواهید خورش طعم ملس متمایل به ترش داشته باشد، دو قاشق غذاخوری آبغوره یا آبلیمو به آن اضافه کنید.
در صورتی که به خورشهای شیرین علاقهمند هستید، با اضافه کردن آلو بخارا یا یک قاشق غذاخوری شکر، طعم خورش را شیرینتر کنید.
بافت کدو حلوایی: زمان پخت کدو حلوایی کوتاه است؛ حواستان باشد که کدو حلواییها له نشوند.
غلظت خورش: خورش کدو حلوایی معمولاً به صورت غلیظ و کمآب سرو میشود. هر چه آب غذا کمتر باشد، خوشمزهتر خواهد بود.
این خورش خوشمزه را میتوانید با چلو و برنج میل نمایید.
0 دیدگاه