عصرونه امروز: طرز تهیه کیک چای با بافت پنبه‌ای؛ دو روش داخل فر و قابلمه!

اگر به دنبال یک کیک خانگی خوش عطر و طعم با بافتی نرم و دلپذیر هستید، کیک چای یک انتخاب عالی است.
عصرونه امروز: طرز تهیه کیک چای با بافت پنبه‌ای؛ دو روش داخل فر و قابلمه!

به گزارش پارسینه، این کیک با مواد اولیه‌ای ساده به راحتی در منزل تهیه می‌شود و می‌تواند یک عصرانه دلچسب یا یک شیرینی خوشمزه برای دورهمی‌های شما باشد.

مواد لازم

دیگران چه می خوانند:

تخم مرغ: 4 عدد

چای دم کرده غلیظ و خنک: 1 لیوان

شکر: 1 لیوان

وانیل: 1 قاشق مرباخوری

هل: 2 قاشق سوپخوری (یا دارچین به دلخواه)

بیکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری سرپر

روغن مایع: نصف لیوان

آرد: 2 لیوان

مراحل تهیه

1. آماده سازی مواد اولیه

تخم مرغ، وانیل و شکر را در یک ظرف مناسب بریزید.

2. مخلوط کردن مواد

با استفاده از همزن برقی و دور تند، مواد را به مدت هفت دقیقه هم بزنید تا کرمی و حجیم شوند.

سپس چای دم کرده خنک و روغن مایع را به مخلوط اضافه کنید و به مدت ده ثانیه دیگر هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

3. افزودن آرد و بیکینگ پودر

هل و مخلوط آرد و بیکینگ پودر را در دو مرحله به مواد کیک اضافه کنید.

با دور کند همزن به مدت بیست ثانیه مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند.

4. آماده سازی قالب

قالب مورد نظر را با روغن و ارده چرب کنید.

مایه کیک را داخل قالب بریزید و دو تا سه بار قالب را به آرامی به زمین بکوبید تا هوای اضافی آن خارج شده و مواد یکنواخت شوند.

5. پخت کیک

روش پخت در قابلمه

یک ربع قبل از قرار دادن قالب، یک قابلمه را با حرارت ملایم گرم کنید و حتماً از دمکنی استفاده نمایید.

قالب حاوی مایه کیک را داخل قابلمه قرار دهید.

به مدت پنجاه دقیقه صبر کنید تا کیک بپزد.

روش پخت در فر

پانزده دقیقه قبل از قرار دادن کیک، فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید.

قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید.

به مدت 40 تا 50 دقیقه صبر کنید تا کیک بپزد و روی آن طلایی شود.

نوش جان!

عصرونه امروز: طرز تهیه کیک چای با بافت پنبه‌ای؛ دو روش داخل فر و قابلمه!

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟