به گزارش پارسینه به نقل از عصر ایران، التهاب یک پاسخ ایمنی طبیعی است، اما زمانی که مزمن شود منجر به بروز بیماریهایی همچون مشکلات قلبی، اختلالات عصبی و آرتریت میشود، بعضی از مواد غذایی دارای خواص ضدالتهابی هستند که از سلامت کلی بدن حمایت میکند.
این مواد مغذی در مرکبات، آجیل و چای سبز یافت میشود و با خنثی کردن رادیکالهای آزاد و تعدیل پاسخهای التهابی به کاهش التهاب کمک میکند، در ادامه به بررسی مواد مغذی مفید برای کاهش التهاب میپردازیم:
ویتامین C
ویتامین C نوعی آنتیاکسیدان قوی است که رادیکالهای آزاد که موجب بروز التهاب میشود را خنثی میکند، همچنین نقش مهمی در بهبود عملکرد سیستم ایمنی ایفا میکند و به بدن کمک میکند تا بافتهای آسیبدیده را ترمیم کند؛ توتفرنگی و سبزیجات برگدار سرشار از ویتامین C است.
ویتامین E
ویتامین E از بدن در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت میکند و موجب تنظیم پاسخهای التهابی میشود؛ آجیل، دانهها، اسفناج و آووکادو منابع عالی ویتامین E است که برای بدن بسیار مفید است و التهاب را کاهش میدهد.
پلیفنولها
پلی فنولها ترکیبات گیاهی با خواص آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی قوی است، انواع توتها، شکلات تلخ، چای سبز و روغن زیتون حاوی مقدار زیادی پلی فنول هستند که به کنترل التهاب کمک میکند، همچنین پلی فنولها از سلامت روده حمایت میکنند و نقش مهمی در بهبود عملکرد سیستم ایمنی و کنترل التهاب ایفا میکند.
0 دیدگاه